Synstyper

Her kan du se de forskellige typer af syn vi tilbyder hos Synshallen Kærvej:
 

Periodesyn

Et lovpligtigt bilsyn, hvor det kontrolleres, at din bil lever op til gældende lovkrav. Almindelige personbiler under 3.500 kg. skal som hovedregel til syn hvert andet år, første gang 4 år efter første registrering. Udover indkaldelsesbrevet og eventuelle supplerende attester skal du ikke medbringe andre dokumenter til synet.
 

Omsyn

Hvis der er fundet fejl på køretøjet, som har betydning for færdselssikkerheden og miljøet, skal køretøjet til en fornyet kontrol (såkaldt omsyn).
Bemærk: Køretøjet skal være godkendt indenfor 1 måned fra første synsdato. HUSK AT MEDBRINGE SYNSRAPPORT FRA TIDLIGERE SYN.
 

Registreringssyn

Et registreringssyn er en konkret, praktisk gennemgang og kontrol af et køretøj med betydning for færdselssikkerheden og miljøet. Et registreringssyn foretages f.eks, når bilen skal indregistreres, eller hvis der er konstruktive ændringer på køretøjet. Du skal udover registreringsattesten også medbringe en anmeldelsesblanket ved denne type syn. Blanketten udleveres på motorkontoret eller i synshallen.
 

Toldsyn

Udføres på biler og motorcykler, som ikke er registreret i Danmark. (Brugt-importeret).
 

Tempo 100

Speciel kontrol af påhængsvognen, der gør det muligt, at køre 100 km/t på de tyske motorveje.

Her kan du bestille tid online:

 

Synshallen Kærvej ApS | CVR: 31748739 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 7443 1212