Selve synet af dit køretøj

Et syn er en konkret, praktisk gennemgang og kontrol af dit køretøj for at sikre at køretøjet er i en forsvarlig stand, og uden fejl der kunne have betydning for færdselssikkerheden, dig selv og miljøet.
 

Service

Hos os får du altid en venlig og personlig betjening, både når du henvender dig via telefon og når du møder op i en af vores synshaller. For os er kunderådgivning lige så vigtigt, som den tekniske del af selve synet. Vi er altid parate til at yde dig den bedste service og hos os får du altid en professionel og fair behandling.
 

Synet

Under selve synet bestemmer du selv, om du helst vil holdes udenfor og bare nyde en kop kaffe eller om du vil være med til gennemgangen. Du er meget velkommen til at deltage og være med under hele gennemgangen af bilen og vi giver os altid god tid til at forklare dig, hvad vi laver og hvad vi undersøger ved dit køretøj. Vi giver os god tid og her findes ingen "dumme" spørgsmål.
 

Kaffe og dagens avis

I den tid vi tager os af din bil er du også meget velkommen til at læse dagens avis og nyde en kop kaffe. Du kan følge med i nyhederne, få mediteret eller skrevet dagens indkøbsseddel.
Synshallen Kærvej ApS | CVR: 31748739 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 7443 1212