Det dygtige team på Kærvej

Hos Synshallen Kærvej finder du nogle af branchens mest erfarne og dygtige synsfolk. Vi har mange års erfaring og sørger hele tiden for at videreuddanne os og holde os ajour med gældende love og regler.
Vi brænder for vores arbejde og sætter en ære i at gøre vores bedste - hver gang.
Ulrich Andersen
Ulrich er firmaets still-going-strong-man. Hos Ulrich får du altid et positivt og professionelt svar. Har synet biler siden 1995 og er fungerende altmuligmand på adressen Kærvej 71. Ulrichs motto: "Ingen problem, det løser vi..."
Martin Andersen
Har synet biler siden 1997, altid i godt humør. Han er bilassistent og hos Martin går du aldrig forgæves. Martin har bestået kategori 2 + 4 og er kvalificeret til lastbilsyn og indgår i holdet omkring lastbilsyn.
Søren Kraft
Søren tager sig af sprøjtesyn hos os. Han kommer fra en baggrund som tidligere både auto- og flymekaniker og vi er stolte af at have Søren med på holdet.
Tina Andersen
Bogholderi og står for alt det praktiske ang. motorkontoret og er den vigtige blæksprutte, der holder styr på det meste.
Den glade Hund
Tager sig mest af aften- og weekendvagterne. Har en udsøgt evne til at bide sig fast i problemerne og følge dem til dørs. Charmerende bekendtskab.
Synshallen Kærvej ApS | CVR: 31748739 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 7443 1212