Nyheder fra Synshallen Kærvej

 
December 2018

Prisændringer i det nye år

 
Vi har ikke hævet priserne siden 2005, men grundet øgede omkostninger, ser vi os desværre nødsaget til at hæve priserne på periodisk syn samt registreringssyn til næste år.
 
Periodisk syn som nu koster kr. 400,- stiger til kr. 425,-
Registreringssyn koster i dag kr. 400,- og stiger til kr. 450,-
 
Prisændringerne er gældende fra den 2. januar 2019.
 
 
Oktober 2018

Nyhed: Prøvemærker fra SKAT hos os

 
 
Som den eneste synshal i dit lokalområde, kan vi nu udlevere prøvemærker bestilt hos SKAT.
Vi kan også, via Nem-ID, hjælpe med klargøring af disse. Et mindre gebyr må påregnes.
 
Prøvemærker fungerer som midlertidige nummerplader til et specifikt køretøj indenfor særlige regler. Prøvemærkerne har en kort gyldighedsperiode på op til 7 dage. Du skal derfor kende start- og slutdato, før du bestiller prøvemærkerne hos os.
 
14. september 2018

Nye EU-regler for syn af køretøjer

 

I forbindelse med Færdselsstyrelsens implementering af nye EU-koder den 9. september 2018, skal vi DYBT beklage, en nærmest umulig tilgang til de nye EU-koder vedr. konstaterede fejl.
 
Der er generelt stor utilfredshed med de nye fejltekster i synsbranchen og blandt kunder og værksteder. Kritikpunkterne er bl.a. at fejlteksterne er for lange, uforståelige og upræcise.
 
Synet tager længere tid
Det har desværre den konsekvens, at et syn nu tager længere tid, da det er blevet svært at finde fejlene i systemet. Vi beder om jeres tålmodighed og håber, at Færdselsstyrelsen hurtigst muligt kommer branchen til hjælp og gør fejlteksterne forståelige igen.
 
Hvad betyder fejlen?
Vi skal bede kunder om, at rette direkte henvendelse til Færdselsstyrelsen på mail: info@fstyr.dk hvis der måtte være tekst på Synsrapporterne, som ikke forstås eller som ikke er brugbare.
 
VI BEKLAGER DYBT den forvirring det kan skabe for vores kunder og ekstra tid et syn tager, men vi er underlagt Færdselsstyrelsens regler og normer.
 
 
Maj 2018

Nye regler for syn og omsyn i Danmark

 

Fra den 20. maj 2018 skærper Trafikstyrelsen, med henvisning til et nyt EU-regulativ, reglerne for syn og omsyn i Danmark.
 
Det vil medføre en mere standardiseret synsgang i hele Europa, men vil i første omgang betyde, at bilisterne i Danmark fremover skal vænne sig til et mere kontant vurderet syn.
 
Mindre fejl såsom lygtefejl, dæk, ruder m.m., vil nu blive vurderet til at skulle omsynes i synsvirksomhederne. Det er et regulativ som Synshallen Kærvej ikke er herre over, men som Trafikstyrelsen og deres embedsmænd forlanger håndhævet af synshallerne i hele Danmark.
 
Grundet det nye EU-regulativ må man også påregne at synet tager ca. 5-10 minutter mere end normalt.
 
Vi i Synshallen Kærvej beklager de ulemper dette måtte medføre for vores kunder, men som beskrevet, så håndhæver vi blot de nye pålagte regler fra Trafikstyrelsen og de nye EU-regler.
 
Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål i denne forbindelse.
 
Juni 2016

Vi tilbyder nu Tempo 100 Danmark


Som eneste synshal i hele 6400-området, er vi pr. 1. juli 2016 klar til at "Tempo 100"-syne din campingvogn/trailer til en super god pris.
 
Der gælder dog følgende betingelser:
  1. Totalvægt på køretøj over 750 kg.
  2. Tidligere tempo 100 godkendt i Tyskland, eller egnethedserklæring fra forhandler.
  3. Øvrige regler følger tyske tempo 100.
 

Nok Danmarks billigste "Tempo-pakke"-tilbud

I hele juli måned 2016 har vi hos Synshallen et specialtilbud på hele pakken, hvor du får Tempo 100 godkendelse + registreringssyn til kun:

kr. 699,- inkl. moms

(Herefter vores normalpris på kr. 799,-)
 
Vi har favorable tilbud på både Tempo 100 Danmark/Norden/Europa.
Har du spørgsmål eller ønsker du at booke, så er vi altid klar på telefon 7443 1212.
 

Aftensåbent

Fredag den 1. juli holder vi ekstraåbent til kl. 22.00. Det gælder også for syn af øvrige køretøjer op til 3500 kg totalvægt, så vi glæder os til at se dig og dit køretøj.
Januar 2016

Nu syner vi også specialbiler

 
Ulrich Andersen har netop afsluttet kursus hos Dansk Automobil Sports Union, DASU, så Synshallen Kærvej nu også tilbyder og udfører syn af specialbiler.
Det betyder, at vi laver ”rallysyn, tankattester, sæde- og burattester” hos os. Du booker tid via DASUs hjemmeside, som du finder her
 
1. juni 2015

Ny hjemmeside går i luften

 
Vi byder velkommen til vores nye hjemmeside, hvor synshallen og motorkontoret er slået sammen. Vi har valgt at samle alt under et tag på adressen Kærvej 71 i Sønderborg. Det betyder, at synshallen i Gråsten pr. 1. juni 2015 er lukket og alt fremover er samlet i Sønderborg.
 
Februar 2015

Vi har opnået en flot elitesmiley

 
Vi er meget stolte af vores elitesmiley, der er med til at understrege alvoren bag vores høje krav til vores arbejdsgange. Alle i teamet brænder for deres arbejde og vi bestræber os altid på at gøre vores bedste - hver eneste gang.
 
 
1. december 2014

Synshallen Kærvej er godkendt til sprøjtesyn

 
Vi er meget stolte af at være en af de få synshaller i Danmark, der er blevet godkendt af Miljøministeriet til at foretage syn af diverse golf-, græs- og landbrugssprøjter. I den forbindelse byder vi velkommen til Søren Kraft, som er blevet ansat hos os til at varetage disse syn.
 
August 2014

Hyggeligt besøg af en børnehave i synshallen

 
Vi fik hyggeligt besøg i Synshallen Kærvej af børnehaven og der var rigtig mange spørgsmål der skulle svares på.
Synshallen Kærvej ApS | CVR: 31748739 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 7443 1212