Godkendelser & smiley

Et syn bliver foretaget hos private synsvirksomheder. Færdselsstyrelsen godkender virksomhederne til at foretage syn af køretøjer og fører løbende tilsyn med de godkendte synsvirksomheder. Tilladelsen bliver givet til bestemte kategorier af køretøjer.
 

Vi har en elite-smiley

Vi tror på åbenhed og ærlighed i vort arbejde. Hos Synshallen Kærvej har vi fokus på kvalitet i alt, hvad vi gør og derfor er vi meget stolte af, at vi er blevet tildelt en elite-smiley for vores arbejde hos os.
 
Du kan læse meget mere om regler og diverse godkendelser inde på Færdselsstyrelsens egen hjemmeside www.fstyr.dk
Færdselsstyrelsens kontrollanter kommer på uanmeldt besøg hos os ca. 4-6 gange om året. 

 

Resultaterne

Et tilsyn fra Færdselsstyrelsen kan blive vurderet til tre forskellige resultater: et A, B eller et C eller ved vedvarende gode resultater kan der opnås en elite-smiley.
 
Resultat A står for et tilsyn, hvor der ikke er noget at anmærke og alt lever op til alle krav. A svarer til en meget glad smiley.
 
Resultat B står for et tilsyn, hvor der er småting, der skal bringes i orden. Der bliver ikke lavet opfølgende tilsyn af denne grund. B svarer til en tilfreds smiley.
 
Resultat C gives for et tilsyn, hvor der bliver gjort anmærkninger. Det vil udløse en tilhørende anmærkning/kommentar, som kan kræve et ekstra tilsyn af Færdselsstyrelsen. C svarer til en utilfreds smiley.
Synshallen Kærvej ApS | CVR: 31748739 | Kærvej 71 A, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 7443 1212